Succesverhalen

Succesverhalen van mijn bruiden…

Op je trouwdag wil je een stralende bruid zijn, maar wel jezelf blijven. Daarbij is een passende bruidsmake up en bruidskapsel heel belangrijk, ‘matchend’ met de stijl van je bruidsjapon.

Voor de proefsessie laagdrempelig mailcontact met Astrid gehad en ideeen uitgewisseld.
Tijdens de proefsessie heeft Astrid mij van goed advies voorzien. Zij stond open voor eigen inbreng etc. Met de proefsessie was het qua make up en het bruidskapsel in 1 keer raak!

Op 23 september 2017 heeft Astrid mijn bruidsstyling gedaan. Ze neemt ruim de tijd om voor het beste resultaat te gaan. Doordat ze prettig in de omgang is zorgt ze er ook voor dat je je bruidszenuwen enigszins kunt bedwingen.

Het resultaat was geweldig mooi! Volledig ‘mij’, maar toch ‘op en top bruid’. Ik heb geen enkel moment van de dag druk hoeven maken of mijn make up en kapsel nog goed zat! Ik heb complimenten in overvloed gehad over de bruidsstyling; het was gewoon ‘helemaal af’, en ‘the perfect match’ als bruidspaar.

Ook het haar van mijn moeder en zus heeft Astrid tot tevredenheid verzorgd.
Astrid, hartelijk bedankt voor jouw bijdrage aan onze mooiste dag van ons leven!image7 (2)

Debby

 

Bij de proefsessie werd goed geluisterd naar de wensen die ik had en hebben we gekeken wat uiteindelijk het beste bij mij paste. Op de dag zelf was Astrid op tijd aanwezig en zorgde ervoor dat de zenuwen weer even verdwenen door haar rustige en vriendelijke uitstraling tijdens het verzorgen van het haar en de make-up. Ook mijn moeder en zusje heeft ze opgemaakt en zij zagen er ook prachtig uit. Zelf was ik ook zeer tevreden over mijn haar en make-up en het is ook geweldig blijven zitten op de dag zelf. Ik zal Astrid dan ook zeker aanraden voor een mooie natuurlijke bruidsmake-up en perfect kapsel voor je bruiloft!Foto's van bruidskapsels

Sabine

 

Astrid heeft bijgedragen aan onze prachtige bruiloft (18 aug 2017). Tijdens de proefsessie hebben we samen bekeken welke make-up en welk kapsel bij mij zou passen. Dit ging in goed overleg en Astrid hield mijn wensen daarbij goed in de gaten.
Astrid heeft een rustige benadering waardoor ik me op de ochtend van mijn trouwdag volledig kon ontspannen en kon genieten van de voorbereidingen.Foto's van bruidskapsels

Angela

 

Op 1 juli 2017 hebben mijn lief en ik onze droombruiloft gehad. Astrid heeft hier prachtig aan bijgedragen door de super mooie kapsels van mijzelf en onze jongste dochter te verzorgen en mijn make-up natuurlijk en perfect te laten uitkomen.
Iedere keer als ik de foto’s zie verbaas ik me over hoe mooi we eruit zagen, hoe prachtig mijn haar zat etc.
Ik heb Astrid ervaren als rustige dame die weet wat ze doet en waarbij je je direct in goede handen voelt. Ze luistert heel goed naar wat je wensen zijn en weet die dan perfect uit te voeren! Een geweldige ervaring dus en een echte aanrader! Trouwen trouwens ook 🙂 Bruidskapsel en make-up

Nina

 

Afgelopen zaterdag ( 10 sept. 2016) ben ik getrouwd en Astrid heeft mijn haar en make-up verzorgd. De communicatie verliep vanaf het begin al prima, ze reageert enorm snel via e-mail. De proefsessie was erg prettig, van tevoren heb ik een aantal voorbeelden van kapsels gestuurd en ze heeft goed naar mijn wensen geluisterd maar ook goede tips gegeven! Het kapsel wat ze me heeft aangemeten paste enorm goed bij mijn gezicht, jurk en haartype. De make-up was prachtig, niet teveel of te weinig. Ik voelde me een prachtige bruid. Daarnaast is Astrid enorm fijn in de omgang, ondanks dat ik enorm zenuwachtig was, had ik toch een fijne, redelijk ontspannen ochtend hierdoor. Ik kan Astrid aan iedereen aanraden! bruidsmake-up

Jasmijn

 

 24 juni 2016 was onze grote dag! Astrid was er op tijd, zelfs al iets eerder. Ze zorgde voor de rust en gezelligheid, zodat mijn zenuwen helemaal verdwenen waren! Mijn haar zat fantastisch, erg mooi, net als mijn make-up. We hadden een hele enthousiaste filmman, waar ik een beetje zenuwachtig van werd. Astrid kon hier heel goed mee omgaan. Ik heb heel veel complimenten gehad over mijn make-up en haar. Het paste helemaal bij mij. Paar weken voor de bruiloft had ik een proefsessie bij Astrid. Hier kon ik mijn wensen aangeven. Voor de proefsessie had ik al een aantal foto’s gestuurd van kapsels die ik mooi vond. Het is nog veel mooier geworden. Zelfs na de feestavond zat het nog steeds super mooi! Ik kan Astrid zeker aanraden. Zij heeft mijn dag nog mooier gemaakt! bruidsmake-up

Sandra

 

 

Astrid is een fantastische visagiste en hair styliste. Ze heeft mij op 10 juni echt super mooi opgemaakt en m’n haar ook super mooi gedaan. Ik voelde me een prinses. alles zat tot in de puntjes goed en mooi. Het haar van m’n dochters heeft ze ook prachtig gedaan en zij waanden zich ook 2 prinsesjes. In het dagelijks leven gebruik ik make-up en ik vond het heerlijk om een expert mijn make-up te laten doen voor die dag. En zo geschiedde, vakwerk van grote klassel. Ze kwam ruim op tijd die ochtend en ontzorgde me en stelde me op m’n gemak tijdens het opmaken. Ik kan haar echt aanbevelen want ze weet je ook te adviseren qua welke kleuren te gebruiken en wat mooi staat bij de kleur van je ogen. Daarbij is zij ook nog eens een super lieve vrouw die weet wat een vrouw wil en zodra je je proefmake-up bij haar doet , weet wat haar wensen zijn . Wat ik ook echt heel goed vind aan astrid is dat zij de make-up op een mooie natuurlijke manier aanbrengt.

Ik ben heel blij dat je een plekje voor mij had op de mooiste dag van mijn leven. Door jou is mijn dag nog mooier geworden dan hij al was! bruidsmake-up

Indra

 

Voor mijn bruiloft op 21-05-2016 zocht ik iemand die zowel mijn bruidskapsel als make up kon Bruidsstyling verzorgen. Ik had van Astrid gehoord via mijn buurvrouw, wiens haar en kapsel Astrid ook verzorgd heeft. Aangezien zij al erg tevreden was heb ik een mailtje gestuurd en ik kreeg snel antwoord terug. Deze snelle reacties kwamen ook op al mijn andere mails. Astrid luistert goed naar je voorkeuren en heeft ook hele goede aanvullingen! De proefsessie verliep heel goed, rustige uitleg en een ontspannen sfeer. Op de dag zelf was Astrid op tijd aanwezig en heeft ze zelfs nog wat foto’s gemaakt toen mijn aanstaande man aankwam. Deze foto’s kreeg ik al snel in mijn mailbox, erg leuk! Mijn haar en make-up waren prachtig gedaan en het is de hele dag goed blijven zitten. Ik raad Astrid zeker aan!

Marieke

 

Astrid is een geweldige vrouw. Ik zag er prachtig uit op mijn trouwdag . Dankzij Astrid. Ik ben al

Bruidsstyling een vrouw van 63 jaar maar zij heeft het mogelijk gemaakt dat ik mij weer jong voelde. Dank je wel lieve Astrid.

Yvonne

 

 Astrid is een lieve rustige vrouw, die je begrijpt en met je mee denkt. Ik had geen

bruidsstyling idee wat ik met mijn haar wilde en wat kon. Samen zijn we eruit gekomen, het is geworden wat ik eigenlijk helemaal niet verwachtte. Ook qua make-up heeft ze veel mogelijkheden en ideeën. Op de dag zelf was ze ruim op tijd, het was prettig om haar om me heen te hebben. Mijn haar en make-up hebben de hele dag super gezeten, ondanks hitte, tranen e.d. Ik heb me hier geen zorgen over hoeven maken. Ik raad haar zeker aan!

Monica

 

Astrid heeft op onze bruiloft mijn make-up verzorgd. Na een paar enthousiaste mailtjes en telefoontjes hadden we een proefsessie. Astrid

Ervaring van bruid met bruidsstylistluisterde goed naar wat ik graag wilde, maar gaf ook haar mening over wat zij dacht dat mooi zou zijn, en daarnaast was het ook nog eens erg gezellig! Op de grote dag liep dan ook alles perfect en ben ik heel erg blij met het resultaat!

Myrthe

Astrid heeft mijn haar en make-up voor onze bruiloft in juni 2015 uitstekend verzorgd! Gevonden via theperfectwedding.nl vond ik het in eerste Haar en make-up verzorgen voor bruiloftinstantie wat spannend om voor een “onbekende” styliste te gaan maar na de uitermate snelle en vriendelijke reacties per mail en telefoon was ik snel overtuigd dat Astrid de juiste keuze was. Erg prettig dat er een proefsessie vooraf was die Astrid heel goed had voorbereid. Ik dacht van tevoren dat mijn op internet uitgezochte ideale kapsel (romantisch opgestoken met veel krullen en vlechten) niet mogelijk zou zijn vanwege mijn fijne en niet al te lange haar, maar Astrid had allerlei trucjes in huis en dacht geweldig mee, waardoor het nog veel mooier werd dan ik had gedacht! Ik vond Astrid’s manier van werken heel prettig: heel persoonlijk, enthousiast, gezellig kletsend en tegelijkertijd erg professioneel. Op de dag zelf kwam Astrid stipt op tijd en m’n kapsel bleef de hele dag goed zitten, evenals m’n make-up. Absoluut een aanrader!

Anne

Voor mijn bruiloft op 3-6-15 wilde ook ik iemand die zowel mijn haar als mijn make-up kon verzorgen. Via The Perfect Wedding kwam ik bij Ervaringen met visagist voor bruidAstrid’s Bruidsstyling uit. Na ook even op haar eigen website gekeken te hebben ook meteen maar een mail gestuurd, de keus was snel gemaakt. De communicatie verliep heel soepel, mailtjes snel beantwoord, en al heel snel had ik een afspraak voor een proefsessie. Ook deze was heel gezellig. Normaal draag ik weinig make-up, dus ik had al wens dat de make-up voor mijn bruiloft heel natuurlijk over moest komen. Astrid heeft hier goed naar gekeken. Omdat ik “anders” trouwde, wilde ik graag mijn eigen haarspeld in mijn haar, dit was geen probleem, en heeft ervoor gezorgd dat ik echt supertevreden ben over mijn kapsel.
Op de trouwdag zelf begon mijn dag met wat tegenslag, ook daar ging Astrid heel fijn mee om. Ze heeft mij echt gesteund, en begreep mij goed. Uiteindelijk heb ik, mede dankzij mijn prachtige kapsel en make-up, een geweldige dag gehad! Ik kan Astrid’s Bruidsstyling bij iedereen aanbevelen!

Elles

Voor mijn bruiloft op 24-04-2015 zocht ik iemand die zowel mijn haar én make-up kon doen, zodat er niet meteen veel mensen om me heen Ervaringen met bruidsstylist Astrid Pietersezouden lopen ’s ochtends. Via The Perfect Wedding kwam ik in contact met Astrid, die voor mij ook nog eens dicht in de buurt woonde.
Na wat e-mailcontact heb ik Astrid vastgelegd en een tijdje later kreeg ik een proefsessie. Astrid stond open voor mijn ideeën maar bracht zelf ook ideeën aan, die achteraf veel beter bij mij paste! Mijn haar en make-up is op de grote dag zelf ook helemaal perfect blijven zitten! Echt super! Je voelt je echt welkom bij haar.

Kim

Wij zijn vrijdag 1-5-2015 getrouwd en Astrid heeft die dag mijn bruidskapsel en make-up verzorgd. Het was fijn dat er eerst een proefsessie was. Bruidskapsel en make-up laten verzorgen op bruiloftAlle wensen zijn besproken en omdat ik niet precies wist wat ik wilde met mijn make-up, gaf Astrid goede adviezen. Ze wist precies welke kleur er mooi stond bij mijn ogen. De make-up is de hele dag mooi blijven zitten en mijn kapsel ook. Ik kreeg ook een lippenstift om het voor de feestavond nog even bij te werken. Ik heb veel complimenten gekregen over mijn haar en make-up.

Nadia

Ik ben in augustus afgelopen jaar getrouwd en Astrid heeft mijn haar en make-up verzorgd, ook het haar van mijn dochtertje. Ervaringen met make-up laten verzorgen op bruiloft
Ik heb haar “gevonden” via google en haar website sprak me aan, tevens haar snelle reactie.
We hebben toen een afspraak gemaakt voor een proefkapsel en make-up en eerder had ik al wat foto’s gemaild met kapsels die ik mooi vond. Ze neemt haar vak serieus, ik was een beetje traag met de foto’s en ze moest me er een paar keer aan herinneren. Dat vond ik al een goed teken, ze is graag voorbereid.
Ik vond Astrid een leuke, spontane jonge vrouw, waarbij ik me al snel op mijn gemak voelde.
Ik ben een pietje precies en op de grote dag zelf, wilde ik dat ze mijn haar een beetje meer zus en dan weer een beetje meer zo deed en ze begreep dan precies wat ik bedoelde en had er alle geduld voor.
Mijn haar zat aan de zijkant opgestoken met een bloem erin, het heeft de hele dag en avond goed gezeten. Ik ben blij dat ik Astrid ontmoet heb en zal haar zeker aanraden! Mijn dochter zag er ook prachtig uit, met een ingevlochten vlecht en staartje en een klein beetje make-up. Het was een prachtige dag. Ik heb veel complimenten over mijn haar gekregen, thanks to Astrid.

Nicole

Op 15 januari 2015 zijn wij getrouwd. Ons feest hebben we op 17 januari gegeven. Ik had dus voor twee dagen iemand nodig die mijn haar en Goede ervaringen met bruidsstylistmake-up zou doen. Op internet kwam ik Astrid tegen die zowel haar als make-up verzorgt. De site ziet er goed uit en ook de voorbeelden spraken mij erg aan. De proefsessie had ik bij Astrid thuis. Mijn wensen waren voor Astrid vrij snel duidelijk maar ze liet ook zeker genoeg ruimte tijdens het aanbrengen van de make-up en het doen van het haar voor mijn op en of aanmerkingen. Astrid is een persoon waar je dat gewoon tegen kunt zeggen en dat helemaal niet erg vind. Dat vond ik bijzonder prettig. Ze schrijft alles wat ze doet op en maakt ook foto’s zodat ze alles nog weet wat er met de proefsessie is gedaan. Op de dag zelf was ze keurig op tijd en liet ze me elke keer mee kijken tijdens het aanbrengen van de make-up en het doen van het haar. Het resultaat was op beide dagen ontzettend goed. Mijn haar en make-up heeft de hele dag en avond goed gezeten. Zelfs door de harde wind die dag zaten mijn krullen er nog steeds in. Ik heb me dus zeker op de bruiloft niet druk hoeven maken om mijn haar en make-up. Astrid is een prettige vrouw die professioneel te werk gaat en erg makkelijk is in de omgang. Ik zou haar zeker aanraden!

Daphne

Voor mijn trouwdag op 20 juni heeft Astrid zowel mijn haar als mijn make-up verzorgd. Vooral mijn haar had nogal wat voeten in de aarde, Goede referenties bruidsmake-up en bruidskapselsomdat ik een niet heel standaard kapsel wilde. Maar Astrid liet zich er niet door uit het veld slaan, zelfs nadat het met de eerste proefsessie net niet helemaal lukte. Vol geduld, enthousiasme en vastberadenheid is ze aan de slag gegaan en na een geslaagde tweede proefsessie zaten mijn haar en make-up helemaal perfect op mijn trouwdag, precies zoals ik het voor me zag! Op de ochtend zelf was Astrid heel relaxt en gewoon lekker gezellig, waardoor ik heerlijk ontspannen kon zitten terwijl ze met m’n haar en gezicht bezig was. En het bleef de hele dag (en nacht!) goed zitten! Astrid, ontzettend bedankt!

Jeanette 

Ik was heel erg blij met Astrid op mijn grote dag. Ze heeft mijn haar prachtig gedaan en het bleef de hele dag zo zitten. Zeker een aanrader!

Anoniem

Enkele weken geleden ben ik getrouwd en heb ik voor mijn trouwdag mijn make-up en kapsel laten verzorgen door Astrid. Astrid kon op mijn Ervaringen met bruiloftvisagietrouwdag ’s morgens al vroeg bij mij zijn, waardoor we alle tijd hadden: heel ontspannen! Astrid luisterde ook goed naar mijn wensen en ik was erg blij met het resultaat! Mijn make-up en kapsel hebben ook heel de dag goed gezeten. Kortom, een aanrader om bij Astrid je make-up en kapsel te laten verzorgen!

Johanna 

Goede referenties visagist voor bruiloftOp 29 augustus 2014 ben ik getrouwd en Astrid heeft op deze dag mijn haar en make-up verzorgd. De proefsessie was heel ontspannen, ondanks dat het die dag erg warm was. Qua make-up waren we er vrij snel uit, mijn kapsel uitzoeken duurde wat langer, maar Astrid bleef heel geduldig en dacht goed mee. Ze begreep wat ik wilde en uiteindelijk zat alles perfect. Ook fijn om via de mail de foto’s te krijgen, ik kon thuis nog even beoordelen of dit echt was wat ik wilde. Op de dag zelf was Astrid lekker op tijd aanwezig en hadden we ruim de tijd voor haar en make-up. Ik voelde me op mijn mooist en heb de hele dag door complimenten gehad!

Iris

Ik heb Astrid zowel als visagist als hairstylist in gehuurd voor mijn bruiloft. Astrid is een Visagie voor bruid bij bruiloftvriendelijke vrouw met een goed creatief inzicht. Voor de haar en make-up proef hadden we per email al de stijl doorgenomen en heeft Astrid aan de hand van voorbeeld foto’s een stijl voor mij bedacht. De proefsessie was relaxed en de make-up was in 1 keer goed. Ze had drie verschillende haarstijlen voor mij op poppen voorbereid. Waartussen mijn uiteindelijke stijl ook al zat. Het zat binnen no-time perfect! Je voelt je bij haar ook meteen thuis. Op de huwelijksdag zelf stond ze ruim op tijd klaar en bracht ze een hoop rust met zich mee, waardoor bij mij de zenuwen niet doorsloegen. Resultaat was de perfecte look voor mij en een rustige stemming bij de voorbereiding van het belangrijke geheel!

Claire Panman-Van der Meer

Via een mooie trouwfoto bedankkaart kreeg ik deze reactie:

Beste Astrid, super bedankt voor het mooie kapsel en voor de make-up. Het is de hele dag mooi blijven zitten en iedereen was er van onder de Ervaringen met kapper voor bruiloftindruk. Super bedankt.

Fiona

Ervaringen met bruidsstylingLieve Astrid, bedankt voor de bruidsstyling! Ik heb veel complimenten gekregen, iedereen vond het prachtig. Fijn dat je de tijd nam voor me. Je zocht naar wat mij het beste zou staan en daar ben je in geslaagd. Met vriendelijke groet,

Petra 

Visagie voor bruiden - goede referenties16 mei 2014 was onze trouwdag! Voor dat deze prachtige dag begon kwam ik in contact met Astrid voor mijn bruidskapsel en make up. Ik had van Astrid gehoord via een vriendin en na een kijkje genomen te hebben op haar website heb ik haar een mailtje gestuurd. Astrid reageerde vlot, en na wat heen en weer mailen hebben we telefonisch een afspraak gemaakt voor een proefkapsel. In haar mails heeft Astrid antwoord gegeven op mijn vragen en haar werkwijze beschreven. Astrid had gevraagd of ik haar foto’s wilde mailen met kapsels die ik mooi vond. Ook vroeg Astrid of ik foto’s wilde sturen van mezelf met mijn haar los. Op Facebook plaatste ze een aantal proefkapsels die ik erg mooi vond. Hierdoor kreeg ik een goed beeld van de verschillende mooie kapsels die Astrid kan maken.

De proefsessie vond ik ontspannen en gezellig. Astrid luistert goed en stelde me daarmee op mijn gemak. Na het invullen van een lijst met de gegevens die nodig waren voor de bruiloft is Astrid begonnen met opmaken. Tijdens het opmaken maakt Astrid aantekeningen. In de spiegel kan ik meekijken. Astrid denkt met me mee en geeft me ruimte om te wennen aan mijn make up. Als het kapsel is gedaan is het een mooi geheel en ondanks dat ik niet zo vaak veel make up op mijn gezicht heb, voelde de make up heel natuurlijk. Ik vond het jammer om mijn haar weer los te doen en mijn gezicht schoon te maken! 😉 Na de proefsessie stuurt Astrid mij de foto’s van de sessie, in de tijd voor de bruiloft heb ik hier nog vaak naar gekeken.
Vlak voor de bruiloft en ik door de spanning voor de grote dag toch een beetje te twijfelen kon ik dat met Astrid delen en stelde ze me gerust door aan te geven dat zij zelfs op de ochtend van de bruiloft nog kleine dingen kon wijzigen. Maar dat is niet meer aan de orde geweest. Uiteindelijk heb ik wel voor een andere lippenstift gekozen. Beide lipsticks kan ik nu ook nog goed gebruiken.

Ik ben erg tevreden over de werkwijze en houding van Astrid. Voelde mij ontspannen en op mijn gemak. Kapsel en make- up bleven de hele dag goed zitten. Op 16 mei heb ik de hele dag gestraald! We hebben een geweldige dag gehad! Dankjewel Astrid!

Barbara

Ervaringen met bruidsstyliste Astrid PieterseIk vond het erg lastig om een persoon te vinden die zowel mijn haar als make-up kon verzorgen bij mij thuis. Via theperfectwedding.nl kwam ik bij Astrid terecht. De goede recensies en haar snelle reactie zorgden ervoor dat ik voor haar koos. De proefsessie verliep goed, maar eenmaal thuis ging ik toch twijfelen. Astrid bood aan om een nieuwe proefsessie te doen om ervoor te zorgen dat ik helemaal happy was met het eindresultaat. Ze is dus erg flexibel! Op de dag zelf kwam ze keurig op tijd. Mijn haar en make-up bleven gedurende de dag en avond prima zitten. Astrid is dus een goede keuze!

Nienke

Bruidsmake-up en bruidskapsel laten verzorgenIk zocht 1 persoon voor zowel mijn bruidsmake-up als mijn bruidskapsel. Dit viel alles behalve mee omdat ik in mijn omgeving nog niet zoveel mensen ken. Al snel kwam ik via internet bij Astrid terecht.Tijdens mijn proefsessie voelde ik mij meteen erg op mijn gemak bij Astrid. Ze komt heel vriendelijk en rustig over…erg prettig!Ik had van tevoren wat foto’s van bruidskapsels naar haar gestuurd. Hierdoor had zij zelf al bedacht wat voor kapsel ze bij mij wilde proberen.
In eerste instantie had ze mijn haar prachtig opgestoken met mooie krullen…we besloten dit kapsel met mijn bruiloft ook te doen. Maar toen zij daarna het kapsel weer uithaalde vond ik die loshangende krullen toch ook wel heel erg leuk staan. Astrid zag dit aan mij en vroeg: “als ik nou een beetje zo doe, en zo?” Ze maakte mijn haar aan 1 kant losjes vast met een soort vlechtje, maakte nog wat plukjes vast aan de achterkant en liet de rest loshangen. Dit kapsel zag er zo leuk uit dat ik besloot dat ik dit kapsel op mijn bruiloft ook wilde. Astrid moest er wel om lachen.Mijn make-up was al snel goed. Ik draag normaal nooit make-up, alleen als ik een feestje heb of iets dergelijks. Ze heeft het daarom heel neutraal gehouden, met mooie lichte tinten die mij perfect stonden.Wat mij opviel is dat veel gasten op onze bruiloft complimenten gaven over mijn make-up en kapsel.
Over de bruidsstyling van Astrid kan ik dus maar 1 woord zeggen: “SUPER!”Astrid, hartstikke bedankt dat jij mijn bruidsmake-up en -kapsel wilde doen! Ik zag er op deze bijzondere dag door jou prachtig uit. Dank je wel!

Patricia

Via de mail:
Ik was echt ontzettend blij met mijn kapsel en heb er veel reacties op gekregen. Ik voelde me er heerlijk bij en het was gewoon Astrid's Bruidsstyling - make-up en bruidskapselsallemaal helemaal af.
Ik vond het ook heerlijk relaxed allemaal s ochtends en dat kwam ook echt door jou.
Je zorgde er gewoon voor dat het perfect in orde kwam en ik heb genoten van het opmaken en het haar doen.
Ook mijn moeder zei dat ze erg blij was met de make up en dat ze door jou helemaal tot rust kwam.
Dus dat is supermooi toch? Dan kun je en hele mooie kapsels en make up doen en stel je mensen ook nog eens heel erg op het gemak!
Daarna onderstaand bericht als recensie:
Het was even zoeken, maar na een tijdje vond ik Bridalstyling. Ik vond de website er al leuk uitzien en kreeg er meteen een goed gevoel bij en dat bleek ook te kloppen. Ik gaf eigenlijk meteen al aan, dat ik misschien een extra stuk haar zou willen gebruiken voor mijn droomkapsel. We zijn toen voor de proefafspraak samen naar de groothandel gegaan en hebben daar extensions gekozen. Het was erg fijn om dat het haar advies te doen. Ondanks dat zij zelf ook nog niet veel ervaring had met haarstukken en zeker niet datgene wat ik had gekozen heeft ze het geweldig gedaan en is ze echt een doorzetter om het kapsel zo naar wens te krijgen. De sfeer is ook heel gezellig en relaxed. Ik ben van mezelf best wel een twijfelaar en perfectionistisch maar ook dat was geen probleem,want ze stelde me dan wel weer gerust dat het helemaal zou worden zoals ik het wilde en dat we er de tijd voor zouden nemen ook op de dag zelf. Het was een heel leuk begin van onze mooie dag en mijn man was helemaal weg van mijn kapsel en make-up. En velen met hem! Dus ik kan alleen maar zeggen: top! Wil je een enthousiaste, gezellige en professionele styliste? Ga hier van voor !:)

Martineke

In 3 weken ons huwelijk geregeld en Astrid die alle zeilen bijzetten om alles tot in perfectie te verzorgen. Zelfs een proefkapsel en make up kon last minute geregeld worden.
Ook heeft Astrid 2 jaar geleden mijn moeder als prachtige bruid laten stralen. Ook nu heeft Astrid ook mijn moeders haar prachtig gestyled.
Met alles wordt jou eigen wens zorgvuldig besproken. Dat was heel erg fijn. Bedankt voor de bijdrage aan onze bruiloft. Ik zou Astrid iedereen aanraden!bruidskapsel en bruidsmake-up

Michelle 

 

Astrid heeft mijn haar en make-up gedaan voor mijn bruiloft (25 aug 2017). Zij zou in het begin alleen mijn haar doen, maar door onverwachte veranderingen kon ik haar toch op het laatste moment nog vragen of ze mijn make-up kon doen. Dit was wat haar betreft geen probleem. Tijdens de proefsessie luisterde ze goed naar mijn wensen en dacht ze mee over mogelijkheden. Astrid heeft een fijne manier van omgang. Ik heb veel complimentjes gekregen van mijn gasten! Super bedankt Astrid!Foto's van bruidskapsels

Karin

 

Mijn trouwdag was mooi en bijzonder, ik kijk de foto’s regelmatig terug en krijg er een grote glimlach van.
Met ondermeer Astrid was mijn dag perfect. Ik ken Astrid van werk van vroeger en heb altijd gezegd;
Als ik ga trouwen mag jij mijn haar en make up doen! Zo gezegd zo gedaan! Het is de hele dag blijven zitten en het pastte helemaal bij mij!
Mooi natuurlijke make up en mijn haar opgestoken!
Dank je wel Astrid voor mijn haar en make up!
Ik raad iedereen jou aan!  19247664_1534390813302481_3813840424162706296_n (2)

Stephanie

 

Astrid is een enorm gezellige en lieve vrouw. Al tijdens de proefsessie hebben we het enorm leuk gehad.

Ze hield rekening met mijn wensen qua make-up en haar. Bleef heerlijk rustig in de vroege ochtend, waardoor mijn zenuwen ook bijna niet aanwezig waren. Ook mijn moeder is opgemaakt door Astrid en zag er de hele dag prachtig uit!

Bedankt Astrid, voor je gezelligheid, mijn prachtige kapsel en make-up en de mooie foto die je hebt gemaakt. Ik heb geen seconde getwijfeld aan mijn keuze! Bruidskapsel en bruidsmake-up

Angela

 

Op 20 juli jl. (2017) ben ik getrouwd en heeft Astrid mijn bruidsstyling verzorgd en het haar van mijn zusjes (bruidsmeisjes) gedaan. Vanaf het begin af aan heb ik leuk en goed contact met Astrid gehad. Ze reageert snel op emails en geeft ook goede tips o.a. hoe je haar moet behandelen de dag voor de styling. Het was een perfecte dag en wat was ik super blij met het eind resultaat! Astrid weet waar ze mee bezig is en voert alles tot in de perfectie uit! Tot in de late uurtjes is zowel mijn haar als make up goed blijven zitten en hebben we onbezorgd kunnen genieten van deze geweldige dag. Ontzettend bedankt Astrid! 20170720_144417 (2)

Marije

 

19 mei (2017) ben ik getrouwd en heeft Astrid mijn haar en make-up en het haar van mijn moeder verzorgd. In 1 woord perfect! Omdat ik normaal alleen maar mascara draag, wilde ik een natuurlijke make-up, waardoor ik wel ‘mijzelf’ bleef. Astrid had hier veel ervaring mee. In eerste instantie voelde het alsof er veel op mijn gezicht ging, maar het zag er heel mooi en natuurlijk uit. Hetzelfde geldt voor mijn moeder. Ze zag er wat tegen op, maar Astrid luisterde goed naar haar wensen en mijn moeder was dan ook erg tevreden.

Ook mijn haar zag er erg mooi uit. Mijn haar was niet heel lang, maar ondanks dat kon Astrid er toch iets erg moois van maken. Mijn haar, maar ook mijn make up, hebben de hele dag perfect gezeten!P1060535 (2)

Jantsje

 

Gister ben ik getrouwd, en Astrid heeft mijn haar en make up verzorgd. Vanaf het begin duidelijke communicatie. Zelf wist ik lang niet waar ik zou verblijven de nacht voor de bruiloft, maar zij was geduldig aan t wachten op mijn antwoord. Flexibel.
Ze heeft mijn haar en make up perfect verzorgd! En ook geluisterd naar wat ik wil. Ze denkt aan alle kleine details en is superfijn in de omgang. Het was een fijn begin van een top dag!19458418_1309963712434254_1879887923_n

Patricia

 

Vanaf het eerste moment, was er een gezellige klik over de mail, die bevestigd werd tijdens de afspraak voor een proefkapsel en make-up. Wat hebben gelachen en alles uitgetest en last minute nog gewijzigd.
Op de grote dag zelf, ging om 05:45 uur de voordeur bel en stond ze klaar om aan de slag te gaan. Alles was zoals het gepland was, ook onze dochter werd opgemaakt en gevlochten en nu na ontvangst van het album met de foto’s zijn we erg blij met Astrid en haar professionele zorg!

Astrid bedankt voor alles!15134507_1098956626868298_643033561_n

Sofia

 

Ik ben erg blij met Astrid’s bruidsstyling. Ze luisterde goed naar mijn wensen en kwam met waardevolle aanvullingen zodat ik er op de grote dag helemaal uit zag zoals ik dat van tevoren gehoopt had.bruidsmake-up

Caroline

 

Astrid heeft mijn kapsel en make-up gedaan voor onze bruiloft. In een woord: fantastisch! Ze luistert goed naar je wensen en geeft advies. Ze was op de dag zelf op tijd waardoor de dag heel relaxed begon!

Anoniem

 

Astrid is een geweldige, lieve vrouw met passie voor haar vak!
Mijn moeder en ik werden hartelijk ontvangen voor een proefsessie (haar en make up) bij haar thuis. In een professioneel ingerichte werkplek met huiselijke sfeer, wat direct een welkom gevoel geeft.
Ruim voor de proefsessie zocht Astrid contact om mijn wensen te bespreken. Tijdens de proefsessie en op de dag zelf was er nog ruimte om wat (kleine) aanpassingen door te voeren voor het allermooiste resultaat. Hierbij hield zij altijd rekening met mijn wensen. Ook werd er ruim de tijd voor genomen voor de styling, zodat het geen “haastklus” werd.
De communicatie met Astrid verloopt heel soepel en fijn! Zelfs na de bruiloft houdt zij contact of alles naar wens is geweest en hoe de dag zelf is verlopen.
Ik raad Astrid’s Bruidsstyling aan! bruidsmake-up

Tamara

 

Astrid heeft mijn kapsel en make-up gedaan voor onze bruiloft. In een woord: fantastisch! Ze luistert goed naar je wensen en geeft advies. Ze was op de dag zelf op tijd waardoor de dag heel relaxed begon!

Anoniem

 

24 juni 2016 was onze grote dag! Astrid was er op tijd, zelfs al iets eerder. Ze zorgde voor de rustimage_00008 (2) en gezelligheid, zodat mijn zenuwen helemaal verdwenen waren! Mijn haar zat fantastisch, erg mooi, net als mijn make-up. We hadden een hele enthousiaste filmman, waar ik een beetje zenuwachtig van werd. Astrid kon hier heel goed mee omgaan. Ik heb heel veel complimenten gehad over mijn make-up en haar. Het paste helemaal bij mij. Paar weken voor de bruiloft had ik een proefsessie bij Astrid. Hier kon ik mijn wensen aangeven. Voor de proefsessie had ik al een aantal foto’s gestuurd van kapsels die ik mooi vond. Het is nog veel mooier geworden. Zelfs na de feestavond zat het nog steeds super mooi! Ik kan Astrid zeker aanraden. Zij heeft mijn dag nog mooier gemaakt!

Sandra

 

Het was moeilijk om een goed bedrijf te vinden die een bruidskapsel en bruidsmake-up verzorgdBruidsstyling die niet duur is. Via The Perfect Wedding ben ik bij Astrid gekomen. Als je een bericht stuurt dan krijg je binnen een paar uur of een dag later al antwoord. Top! Tijdens de proefsessie wordt er de tijd genomen van wat je in gedachten hebt. Een week voor de bruiloft begon ik te twijfelen over de make-up. Ik vond het namelijk te donker. Ik draag normaal geen make-up, waardoor ik het te donker vond. Ik stuurde een week voor de bruiloft een bericht naar Astrid en gaf aan dat het geen probleem was. Op de dag van de bruiloft had ze het aangepast en zat alles naar wens. Echt een top service! Ik zal het zeker aan anderen aanraden.

Angelique

 

Astrid is een fantastische visagiste en hair styliste. Ze heeft mij op 10 juni echt super mooiBruidsstyling opgemaakt en m’n haar ook super mooi gedaan. Ik voelde me een prinses. alles zat tot in de puntjes goed en mooi. Het haar van m’n dochters heeft ze ook prachtig gedaan en zij waanden zich ook 2 prinsesjes. In het dagelijks leven gebruik ik make-up en ik vond het heerlijk om een expert mijn make-up te laten doen voor die dag. En zo geschiedde, vakwerk van grote klassel. Ze kwam ruim op tijd die ochtend en ontzorgde me en stelde me op m’n gemak tijdens het opmaken. Ik kan haar echt aanbevelen want ze weet je ook te adviseren qua welke kleuren te gebruiken en wat mooi staat bij de kleur van je ogen. Daarbij is zij ook nog eens een super lieve vrouw die weet wat een vrouw wil en zodra je je proefmake-up bij haar doet , weet wat haar wensen zijn . Wat ik ook echt heel goed vind aan astrid is dat zij de make-up op een mooie natuurlijke manier aanbrengt.
Ik ben heel blij dat je een plekje voor mij had op de mooiste dag van mijn leven. Door jou is mijn dag nog mooier geworden dan hij al was!

Indra

Ik zocht iemand om zowel mijn bruidskapsel als make-up te doen. Al snel kwam ik na wat Googelen bij Astrid uit. Zij leek mij een leuke vrouw

Visagist voor bruiloftenen daarom stuurde ik haar een mailtje. Mijn verwachtingen bleken waar te zijn. Astrid is een hele lieve spontane vrouw, luistert goed naar je wensen en denk ook mee om ervoor te zorgen dat je een topdag gaat hebben! Ik was heel erg tevreden met mijn haar en make-up en heb ook heel veel complimenten gehad. Astrid, heel erg bedankt!

Jorinde

 

Astrid heeft op mijn trouwdag de bruidsmake-up en het kapsel verzorgt. In de proefsessie hebben we dit uitgebreid besproken en uitgeprobeerd. Visagist voor bruiloften gezochtHet kapsel en de make-up waren tijdens mijn trouwdag precies zoals wij dit op de proefdag hadden afgesproken en precies zoals dit bij mij het beste past. Astrid weet veel van kleuren en diverse stylen voor het haar en kon mij goede suggesties doen. Verder wist ik door haar professionele aanpak en rust die ze uitstraalt op de dag zelf, dat het met de make-up en haarstyling helemaal goed ging komen. Een verandering van locatie op het laatste moment was ook geen probleem. Kortom, een prachtig resultaat in een relaxte en professionele sfeer.

Jorien

Voor onze mooie dag was ik op zoek naar iemand die mijn haar en make-up kon doen. Na wat zoekwerk op internet kwam ik al snel op Astrid Bruidsstyling door Astrid Pietersehaar website. Haar kapsels en make-up spraken mij gelijk aan. Het was feestelijk maar toch naturel en omdat ik niet veel make-up draag past dit perfect bij mij. Na wat mailcontact waarin Astrid mij haar manier van werken uitlegde en ik wat voorbeelden stuurde, hebben we een afspraak gemaakt voor een proefsessie. Hierin hebben we samen gekeken wat het mooiste was bij mij. We waren er best snel uit en ik was erg blij met het resultaat. Ook vond ik het erg prettig dat ze tijdens de proefsessie niet maar iets liet zien wat het zou kunnen worden maar echt het totaalplaatje liet zien. Op de dag zelf verliep alles erg soepel en kon ik ontspannen aan mijn dag beginnen. Mijn haar heeft de hele dag fantastisch gezeten en ik vond het jammer om alles uit te doen. Ook mijn make-up was prachtig en heb ik veel complimentjes over gekregen. Bedank Astrid, je bent een fijne vrouw en hebt duidelijk verstand van zaken. Zeker een aanrader!

Maaike

Al heel snel nadat ik mijn e-mail naar Astrid had gestuurd kreeg ik al een reactie terug. Gelukkig had ze tijd om mijn make-up en haar te doen Ervaringen van bruidenvoor onze bruiloft. (Wij hebben onze bruiloft binnen 2 maanden geregeld).
Na het sturen van een aantal foto’s van mijzelf, mijn jurk en foto ideeën hoe ik mijn haar zou willen maakten we een afspraak bij Astrid thuis. Koffie, thee, sapjes en wat lekkers stond klaar bij haar op zolder. We namen eerst mijn wensen voor het kapsel door. Ik wilde het graag opgestoken hebben waarbij Astrid met leuke ideeën kwam. Zoals werken met een haarstuk zodat mijn haar voller zou lijken. Doordat ze diverse haarkleuren op voorraad had konden we gelijk hiermee werken om het resultaat te zien. Met het uiteindelijke resultaat was ik zeer tevreden. In het dagelijks leven draag ik weinig tot geen make-up. Maar op onze bruiloft wilde ik er net even meer van maken maar zeker niet geplamuurd worden. Astrid heeft veel ervaring met meiden zoals ik en maakte er een super eindresultaat van.
Op de dag zelf was Astrid er op de afgesproken tijd. Tijdens de proefsessie had ze bijgehouden welke producten ze had gebruikt en had foto’s meegenomen. Alles viel alles op zijn plaats jurk, make-up en haar.
Ik ben heel blij dat ik ervoor gekozen heb om Astrid mijn make-up en haar te laten doen en zou haar zeker aanraden!

Petra

Astrid weet goed advies te geven. Je merkt ook echt in haar hele manier van doen dat het haar passie is om te doen, de haarstyling en make-up Ervaringen van bruiden met visagistvan de bruid! Verder kwam ze mooi op tijd en in mijn geval zelfs toen ze al lang klaar was aan de overkant van de weg gezwaaid en foto’s gemaakt van ons toen we weg reden in de auto. Deze foto’s had ik al heel snel in mijn mailbox, dat vond ik erg leuk.

Yvonne

Astrid kan goed luisteren naar je mening. Als ik het niet prettig vind, probeert zij om andere opties te zoeken. Zij reageert vrij snel via e-mail, handig als je snel antwoord nodig hebt. Op de trouwdag is zij op tijd (zelfs te vroeg).

Anoniem

Astrid was vriendelijk, communicatief en luisterde naar wat mijn wensen waren voor mijn haar en make-up. Ze was op tijd op de dag van de Astrid's bruidsstyling - make-up en bruidskapselsbruiloft en plezierig om op een toch spannend moment om je heen te hebben. Daarnaast maakt ze veel foto’s die ze je ook opstuurt (leuk om te hebben) en hield zich aan de afspraken. Ik kreeg veel complimenten over mijn haar en make-up. Kortom ik raad Astrid zeker aan.

Eva

11 september 2014 was onze grote dag! Natuurlijk wil je er op en top uitzien en daarom zocht ik iemand die zowel haar als make-up Visagie voor bruiden kon verzorgen. Al snel kwam ik bij Astrid terecht en dat bleek een goede keuze. Astrid is snel in haar mailcontact en ook erg vriendelijk en open. Bij de proefsessie dacht ik te weten wat ik wilde, maar er bleken zoveel mogelijkheden! Astrid heeft van alles geprobeerd en laten zien, zodat ik een goede keuze kon maken.
De dag zelf kon ik relaxt starten en was heel blij met het resultaat. Astrid heeft mijn haar en make-up heel mooi gedaan en is zeker een aanrader!

Brenda

Haarstyling voor bruidenOp 19 juli dit jaar was onze bruiloft. De mooiste en warmste dag van het jaar 🙂 Ondanks hoog oplopende temperaturen bleef mijn haar en make up prachtig de hele dag. Van de aanloop tot de dag zelf heb ik het contact met Astrid als zeer prettig ervaren. Ze geeft goed advies, is professioneel, vriendelijk en punctueel. Het was een prettige start van de dag om mijn haar en make up door Astrid te laten verzorgen. Ik was meer dan tevreden over het resultaat en kijk regelmatig, met veel plezier de foto’s terug. Astrid bedankt!

Lara

Haar en make-up stylist voor bruidenOp 5-7-2014 gingen wij trouwen.
Ik wilde graag iemand die zowel make-up als haar kon doen. Al snel op internet kwam ik Astrid tegen. De verschillende voorbeelden van make-up en haar sprake me erg aan! Ik heb nog wel even verder geprobeerd te zoeken maar kwam eigenlijk elke keer bij Astrid uit wat het me het meeste aansprak.

De dag van het proefkapsel was eindelijk daar, we hebben al aantal keer contact gehad via de mail. Eenmaal daar was het super relaxed en gezellig. Na een eerste poging wat ik voor ogen had kwam Astrid al snel met een ander idee waar ik meteen enthousiast over was.
Ook de make-up was zo uitgekozen.

De dag zelf hadden we afgesproken om iets eerder te beginnen en dit kwam eigenlijk prima uit, ze was er meer dan op tijd en we gingen aan de slag.
Het kapsel en make-up zijn mooier gewordend dan ik heb kunnen voorstellen, heb er die dag heel veel complimenten over gehad.

Astrid is een hele fijne, gezellige en kundige vrouw die je zeker op zo’n special dag erbij wilt en kunt hebben!

Dank je wel voor de geweldige ervaring Astrid.

Bibiane

Bruidsstylist met goede ervaringenOmdat ik 28 mei ging trouwen, zocht ik iemand in de buurt die mijn haar en make-up voor die dag wilde verzorgen. Via perfect wedding kwam ik bij Astrid tercht. Ik wilde graag één persoon die mijn kapsel en make-up kon verzorgen, die niet ruim €400 vroeg (zoals bij een eerdere offerte) en ook eventueel het haar van mijn zus op wilde steken.

Ik was vanaf het eerste moment al blij dat ik voor Astrid gekozen had. Ze reageerde snel op mijn berichtje via de mail met een antwoord op al mijn vragen. Ook vroeg ze me foto’s op te sturen van mezelf met mijn haren los en plaatjes te zoeken van kapsels die ik mooi vond. Op deze manier kon zij nagaan of de kapsels die ik wilde ook gingen lukken en bij de vorm van mijn gezicht pasten. Het leuke vond ik dat Astrid zelf ook plaatjes ging zoeken in haar archief en voorstellen deed voor een kapsel voordat we de proefsessie hadden. Ze is erg betrokken bij haar bruiden en denkt met je mee.

De proefsessie zelf voelde goed, was ontspannen en erg gezellig. Astrid werkt met professionele make-up en materialen. Ik gebruik zelf weinig make-up en dus heeft Astrid het heel mooi naturel gelaten. Alles wat we samen bespraken voor het kapsel en de kleuren make-up die we mooi vonden schreef ze op. Aan het einde maakte ze foto’s van het resultaat en mailde mij die nog dezelfde dag toe zodat ik thuis nog even op mijn gemak kon kijken en ze kon laten zien aan vrienden en familie. Die waren toen al erg enthousiast!

Voor het trouwen belde Astrid mij nog even om de laatste afspraken nog een keer door te nemen. Op de dag zelf was ze er voor dag en dauw om ook het kapsel van mijn zus te kunnen verzorgen. Zij hoefde vooraf niet langs te komen, maar mocht foto’s opsturen van kapsels die haar wel wat leken samen met wat foto’s van zichzelf. Ondanks dat mijn zus geen proefkapsel had gehad was het eindresultaat prachtig! Astrid had zelfs eraan gedacht om een haarstukje voor haar mee te nemen, zodat het kapsel extra mooi werd.

Mijn bruidsmake-up en kapsel zaten geweldig. We waren op tijd klaar en de sfeer was fijn, gezellig en ontspannen. Ik wilde op het laatste moment toch een vlechtje in plaats van een gedraaide lok, maar dat was geen probleem. Astrid is gebleven totdat ik helemaal was aangekleed zodat ze zonodig nog wat kon bijwerken en ik er tip-top uitzag. Ik kreeg een poederdoos en de lippenstift mee, zodat ik later op de dag mijn make-up nog kon bijwerken als dat nodig was.

De hele dag heeft mijn haar en make-up perfect gezeten. Ik kreeg heel erg veel complimenten dat ik er zo mooi uitzag en mijn haar zo mooi zat. Ook mijn vriend (nu mijn man!) vond het geweldig!

Astrid denkt met je mee, is flexibel, zorgzaam en werkt heel professioneel. Ik voelde me echt prachtig op mijn trouwdag! Ik straalde en dat kwam mede door Astrid.

Lieve Astrid, heel erg bedankt!

Marieke

Make-up en kapsel verzorgen op bruiloftOp 30 mei 2014 trouwde ik met de liefde van mijn leven. Op die dag wou ik er dus op mijn best uitzien. Via rond zoeken internet kwam ik uit bij de site van Astrid. Na een leuke mail wisseling en een hele gezellige proefsessie heeft ze op de belangrijkste dag van mijn leven mij er prachtig uit laten zien. Ze weet precies wat ze doet en doet dit ook perfect. We hadden een geweldige dag, mede dankzij Astrid. Nogmaals bedankt!!

Kirsten 

Op 6 juni 2013 ben ik getrouwd met de leukste en liefste man van de wereld 😉 ! Visagie voor bruiloftendaarvoor moest ik er wel stralend uitzien natuurlijk!! Ik kwam in contact met Astrid via een goede vriendin die haar collega is. Persoonlijk contact is altijd belangrijk 🙂 ! Bij Astrid voelde ik mij meteen op mijn gemak, ze is heel fijn in de omgang en luistert heel goed naar jouw wensen. Mijn haar hebben we nog een keer over moeten doen, maar niks was teveel moeite voor Astrid. We hebben samen een geweldig mooi kapsel en make-up gecreëerd, waar ik veel complimenten over heb gehad!

Ik raad Astrid aan, zij is zeer secuur, welwillend en enthousiast!

Mirte

Ik heb bij Astrid haar en make-up laten doen en was daar erg tevreden over! Ze doet het met veel plezier en wil ook dat het helemaal Goede ervaringen met visagist voor bruiloften naar jouw wens is. Aanrader dus!

Martine

Astrid heeft ruim de tijd genomen in de proefsessie bij mij thuis om te puzzelen wat ik nou graag voor Haar en make-up verzorgen voor bruidkapsel wilde.
Ook voor het make-up. Op mijn trouwdag heeft ze er voor gezorgd dat ik er ook perfect uitzag. Hartstikke bedankt.

Nadine

Ervaringen met Astrid's BruidsstylingAstrid heeft mijn haar een make-up erg mooi verzorgd op mijn trouwdag! Na wikken en wegen (toch best lastig een keus te maken tussen alle opties) gekozen voor Astrid om haar uitstraling en het gevoel dat ik bij haar website kreeg.
De sessie van tevoren ben ik met mijn zus langs geweest en hebben we allemaal opties voor mijn haar en make-up doorgesproken. Astrid had al meteen een goed beeld bij de make-up kleuren die bij mij het beste passen. Ook voor mijn haar had ze een goed beeld bij de lijnen die mooi bij mijn gezicht staan.
Op de trouwdag zelf kwam ze ruim op tijd (hoefde ik me daar verder totaal niet meer druk om te maken). En door haar gezelligheid tijdens het in model brengen van mijn haar en het opdoen van mijn make-up hielp ze ook heel goed tegen de zenuwen. Astrid is een mooie, lieve vrouw, die mij op mijn dag heeft laten stralen! Ontzettend bedankt!

Pauline

Ik zocht 1 persoon voor haar & make-up voor D-Day. Via Internet had ik de site van Astrid gevonden. Via mail ging het lekker vlot Bruidsstylist Astrid Pieterseom een afspraak te maken. De proefsessie verliep aangenaam en doelgericht. Astrid is een prettig persoon, kan snel anticiperen en heeft snel door wat je wel en niet wilt. Heeft daar een hele goeie zintuigen voor
Op de trouwdag 11-12-13 was alles ruim op tijd gereed, een heerlijk relaxed gevoel als vooraf je weet dat je haar en make-up geregeld zijn. Mijn haar en make-up zaten top dankzij Astrid, voelde me het stalend middelpunt. Super bedankt nog! Foto’s volgen nog hoor Astrid! Ze zijn vertraagd door de feestdagen, we hebben ze nog niet.

Helene

Reacties zijn niet toegestaan.