On your weddingday you should like yourself at your most beautiful.

– Bobbi Brown

Bruidskapsels door Astrid’s Bruidsstyling

Bruidskapsels door Astrid’s BruidsstylingVoor jou als bruid is je trouwdag de meest speciale dag in je leven en daar hoort dan naast een mooie bruidsmake-up ook een prachtig bruidskapsel bij.

Inmiddels heb ik vele bruiden voorzien van een prachtig bruidskapsel. In mijn uitgebreide portfolio zie je een overzicht van de kapsels die ik verzorgd heb. Het zijn voorbeelden van verschillende kapsels zoals:

  • half opgestoken bruidskapsel
  • nonchalant opgestoken bruidskapsel
  • kapsels met sluier
  • kapsels met vlechten.

Zo heb je een mooi overzicht van de vele mogelijkheden die er zijn.
Spreekt dit jou aan? Neem dan contact met mij op voor meer informatie.

Bekijk arrangementen Neem contact op

 Ga je trouwen en wil je genieten, ontspannen en ontzorgd worden?

Neem dan contact met mij op, zodat we een afspraak kunnen maken om in mijn studio in een gezellige, ontspannen sfeer te kijken welk bruidskapsel en welke bruidsmake-up jou er op z’n mooist uit laten zien.