On your weddingday you should like yourself at your most beautiful.

– Bobbi Brown

Bruidsmake-up door Astrid Pieterse

Bruidsmake-up door Astrid PieterseWil jij ook op je trouwdag stralen met een mooie bruidsmake-up, waarbij je nog steeds jezelf blijft?

Vele bruiden zijn je al voorgegaan. In mijn portfolio heb je een mooi overzicht van de prachtige bruiden waar ik de bruidsmake-up van heb mogen verzorgen.

Bruidsmake-up wordt over het algemeen naturel gehouden, maar wil jij meer kleur dan kan dat natuurlijk ook. Ook als je bijna geen make-up draagt adviseer ik je toch om tijdens je trouwdag een mooie lichte naturel make-up te dragen. Door het gebruik van primers en professionele make-up zorg ik er natuurlijk ook voor dat je make-up de hele dag mooi blijft zitten. Op de trouwdag zelf kom ik uiteraard naar je toe, zodat je lekker in je eigen omgeving in een ontspannen sfeer je dag kan beginnen.

Spreekt dit jou aan? Neem dan contact met mij op voor meer informatie.

Bekijk arrangementen Neem contact opGa je trouwen en wil je genieten, ontspannen en ontzorgd worden?

Neem dan contact met mij op, zodat we een afspraak kunnen maken om in mijn studio in een gezellige, ontspannen sfeer te kijken welk bruidskapsel en welke bruidsmake-up jou er op z’n mooist uit laten zien.

Neem contact op