On your weddingday you should like yourself at your most beautiful.

– Bobbi Brown

Over Astrid

Spontaan, enthousiast, leergierig en sociaal, dát is hoe familie en vrienden mij beschrijven. Ik ben Astrid Pieterse en als bruidsstylist en visagist kan ik niet wachten om jou om te toveren tot de mooiste versie van jezelf!

Ben jij als aanstaande bruid op zoek naar natuurlijke make-up en een nonchalant bruidskapsel? Dan zijn wij zonder twijfel een match made in heaven! Zelf hou ik namelijk niet van een extreme, opvallende look, maar geniet er juist van om de natuurlijke schoonheid van mijn bruiden te benadrukken.

Kies je voor mij als jouw bruidsstylist, dan kies je automatisch voor een natuurlijke, oogverblindende uitstraling!

Vroeger wilde ik graag kraamverzorgster worden. Het leek mij fantastisch om al die schattige baby’s te verzorgen, al was het huishouden doen toen niets voor mij. Zo ben ik lang zoekende geweest naar mijn passie en wat mij uiteindelijk écht gelukkig zou maken. Door het volgen van een kleuranalyse werd ik zachtjes de juiste richting in geduwd.

In 2008 startte ik mijn eigen bedrijf in het geven van kleur- en stijladvies rondom mode en al snel voegde ik hier het aanbrengen van bijpassende make-up aan toe. Ik rondde de opleiding Visagie af en besloot daarna ook de opleiding Hairstyling te volgen. Uiteindelijk ben ik gestopt met het geven van kleuradvies en focus mij sindsdien volledig op bruiden. Een goede keus, want mijn kennis over kleuren, komt bij iedere bruid weer van pas!

Bruiden mooi maken en laten stralen met het perfecte kapsel in combinatie met bijpassende make-up. Dát is wat ik wil en dát is wat ik doe!

Ik zie de prachtige recensies en warme woorden die ik regelmatig ontvang als de ultieme blijk van waardering. Zo heb ik een aantal jaar geleden de bruidsstyling van een klant verzorgd, waarna ik later werd gevraagd om óók de bruidsstyling van haar dochter op mij te nemen. Een mooier compliment is er naar mijn idee echt niet.

Mijzelf blijven ontwikkelen als bruidsstylist en visagist is wat voor mij te allen tijde voorop staat. Om up to date te blijven met de laatste trends en technieken, volg ik dan ook cursussen in bruidskapsels en bruidsmake-up. Maar, het allerbelangrijkste vind ik misschien nog wel dat ik vasthou aan de stijl die bij mij en mijn bruiden past: natuurlijke make-up en romantische bruidskapsels voor de girl next door die klaar is voor het grootste avontuur in haar leven!

In november 2017 had ik mijn 100ste bruid in de stoel. Dat vond ik persoonlijk toch wel een heel mooi lustrum!

Genieten, ontspannen, ontzorgd worden én vervolgens totaal gelukkig het ja-woord geven aan de liefde van je leven. Neem gerust contact met mij op om een afspraak in te plannen en kennis te maken met elkaar. In mijn studio nemen we dan de tijd om jouw wensen door te nemen en uiteraard adviseer ik je heel graag!

Liefs Astrid

Over bruidsstyliste Astrid Pieterse