On your weddingday you should like yourself at your most beautiful.

– Bobbi Brown

Succesverhalen van mijn bruiden...

Astrid was voor mij de perfecte visagiste en kapster. Ze had direct door wat ik graag wilde en heeft het voor elkaar gekregen om het beste boven te halen en het er heel natuurlijk uit te laten zien. Astrid is heel prettig om om je heen te hebben in de hectiek vlak voordat de trouwerij begint en ik ben heel relaxt en ontspannen aan mijn trouwdag begonnen daardoor. Verder is het gewoon een leuk mens en is de communicatie altijd heel prettig verlopen. Dank je Astrid, voor al je goede zorgen.

Annelies

Astrid neemt rustig de tijd voor je, zowel van tevoren als op de dag zelf. Ik ben heel tevreden over het resultaat.

Jessica

Wat is Astrid een lieve vrouw. Tijdens de proefsessie voor mijn haar en make-up kwam ze met goede adviezen waardoor ik met mijn dunne haar toch een kapsel kreeg wat leek of dat ik veel haar had. Ook voor de make-up had ze goede adviezen waardoor ik er prachtig uitzag op mijn trouwdag. Alles bleef ook goed zitten. Voor vrouwen die weinig make-up gebruiken is ze zeker een aanrader. En voor vrouwen met lang en dun haar is ze ook zeker een aanrader.

Iris

Dank je wel Astrid! Mijn huwelijk was een onvergetelijke dag mede dankzij jouw vakkundige werk aan mijn make-up en kapsel. Ik was onwennig, kon het allemaal niet geloven, maar ik heb van iedereen de mooiste complimenten gehad, niet in de laatste plaats van mijn kersverse echtgenoot! Make-up heb ik amper hoeven bijwerken en ik ben de hele dag en avond ontzettend blij geweest met dat prachtige kapsel met bloemen. Heel veel gedanst en alles bleef tot het einde toe perfect in model. Ook dank dat je bij me thuis was en mij in alle rust – ondanks hectiek en deur opendoen voor o.a. bloemist- hebt geholpen met de voorbereidingen, jurk en goede adviezen. Je bent een vakvrouw en voor mij een liefdevolle steun geweest, ben blij dat ik jou als styliste heb mogen ontmoeten.

Ik kan je zonder meer van harte aanbevelen bij andere bruiden die voor een mooie, natuurlijke uitstraling en professionele begeleiding kiezen. Veel succes bij komende opdrachten; dat kan niet missen.

Marieke

In 1 woord FANTASTISCH! Astrid heeft mij echt laten stralen die dag en ervoor gezorgd dat mijn haar en make-up precies zo zat zoals ik het wilde en wat ook precies bij mij past. Ikzelf draag bijna nooit make-up en Astrid heeft de make-up op een dusdanige natuurlijke manier opgedaan dat ik gewoon nog mijzelf was, maar dan met een soort van filtertje.

Gabriëlla

Astrid is een hele lieve vrouw. De proefsessie was relaxed en gezellig, tegelijkertijd werkte zij heel professioneel en dacht mee met wat ik voor ogen had. Op de trouwdag zelf was Astrid ruim op tijd en het was meteen weer vertrouwd en wederom gezellig. Wat ook mooi op de foto’s is terug te zien. Wat ook super was, nadat Astrid mij in mijn jurk had geholpen en ik het sieradensetje (die mijn moeder speciaal voor mij heeft laten maken) wilde omdoen, bleek dat er geen oorbel stoppers bij de oorknopjes zaten. Grote teleurstelling maakte van mij meester! Astrid zei meteen: “Neem mijn oorbel stoppers maar, dan kun je tóch de oorknopjes van je moeder dragen.” Dat vond ik zo ontzettend lief, ik ben haar zo dankbaar! Ik ben blij, dat ik mijn gevoel heb gevolgd en voor Astrid als bruidsstyliste heb gekozen. Mede dankzij Astrid voelde ik me op onze trouwdag, een heel mooi bruidje.

Meridith

Astrid heeft mijn make-up en kapsel verzorgd. De communicatie hierover vooraf en tijdens was prima, professioneel en snel. De proefsessie was relaxed en we zijn tot een mooi resultaat gekomen, op basis van eerder gedeelde voorbeelden. Astrid heeft van het resultaat ook foto’s gemaakt en meteen gedeeld. Op de dag zelf was ze prima op tijd. Iedereen vond dat ik er prachtig uit zag en haar en make-up hebben de hele dag prima gezeten. Kortom een zeer goede ervaring, en ik zou Astrid zeker aanbevelen. Astrid heeft zich zelfs speciaal nog even verdiept in hoe mijn jurk met lintsluiting precies dicht geregen moest worden, zodat zij dit ook voor mij kon doen.

Olga

Astrid heeft op mijn trouwdag mijn kapsel en make-up verzorgd. Astrid nam tijdens de proefsessie de tijd en luisterde goed naar mijn wensen. Daarnaast dacht ze mee over welke kapsels mooi bij mijn jurk en de dikte van mijn haar zouden passen. Normaal draag ik weinig make-up, maar Astrid heeft ervoor gezorgd dat ik er op mijn trouwdag naturel opgemaakt uitzag. Het kapsel bleef de hele dag en avond netjes in model zitten. Astrid, bedankt voor de gezellige ochtend en het prachtige resultaat.

Anneloes

Astrid is een hele lieve, gezellig vrouw die precies weet wat je bedoeld. Tijdens de proefsessie hebben we samen gekeken wat het beste bij mij paste. Toen de grote dag aanbrak heeft ze er voor gezorgd dat mijn kapsel en make-up precies zo zaten zoals we afgesproken hadden. Ook al wilde ik hier en daar nog wat afwijken, dat was allemaal geen probleem. Ik heb op onze bruiloft heel veel complimenten gehad over hoe mooi het was en hoe goed het allemaal bleef zitten. Nogmaals bedankt Astrid en ik zou je zeker aanraden aan alle toekomstige bruiden!

Dorien

Ik wist nog niet heel goed wat ik wilde met mijn haar, maar Astrid was heel makkelijk en heeft verschillende variaties laten zien en zo zijn we op een heel mooi kapsel uitgekomen. Op de dag zelf zat het prachtig en heeft het ook de hele dag goed gezeten. Astrid is een hele aardige vrouw en luistert goed en denkt goed mee

Suzanne

Bruidskapsel

Astrid kan heel goed aanvoelen wat je mooi vindt en kan het vervolgens nog prachtig maken ook. Als er een krultang doorbrandt blijft ze rustig en professioneel (een reserve zit in de tas, dat is pas vooruit denken), ik voelde me echt in goede handen. Kan goed met krullend haar omgaan!

Zou Astrid zeker aanraden: super aardig, rustig, prachtig resultaat!

Fleur

Bruidskapsel

Op 11 mei 2018 heeft Astrid mijn Bruidskapsel en Bruidsmake-up verzorgd. Ik heb haar via Theperfectwedding gevonden en haar zo een berichtje gestuurd.
Binnen een dag had ik een uitgebreid mailtje terug waarin ze meteen enthousiast vertelde dat ze 11 mei vrij was en bereid was mijn haar en make-up te doen.
Nadat we informatie over mijn wensen en foto’s van de jurk hadden uitgewisseld over de mail een afspraak gemaakt voor een proefkapsel en make up. Hier luisterde Astrid goed naar je wensen en legde ze ook voor haarzelf vast (foto’s) hoe het precies zat zodat ze op de dag zelf wist wat ze moest doen en ik alleen maar hoefde te ontspannen.
De ochtend zelf liep erg ontspannen. Astrid was op tijd en met haar professionele houding voelde ik me op mijn gemak.
Het zat allemaal precies zoals het had moeten zitten. Dankjewel Astrid!

Charissa

Astrid kende ik al, zij is familie van mijn man, het was erg leuk om dit met haar te ervaren. Ze is een heel lieve gezellige vrouw en ook super professioneel! Tijdens de proefsessie verschillende kapsels geprobeerd tot het helemaal naar mijn zin was. Tijdens de bruiloft voelde ik mij echt de mooiste versie van mezelf, en mijn kapsel heeft tot in de late uurtjes perfect gezeten! Astrid was lekker op tijd aanwezig en we konden heerlijk relaxed mijn kapsel doen. Super bedankt Astrid, ik was er heel blij mee!
Liefs Sinja

Sinja

Bruidskapsel

Ik heb het super ervaren bij Astrid.
Ze begrijpt precies wat je bedoelt, stelt je op je gemak, en je kan alles tegen haar zeggen.
Astrid is echt een aanrader. Dankzij haar hebben wij ook fantastische dag beleefd.

Erica

Bruidskapsel

In mijn zoektocht naar een bruidsstyliste kwam ik via theperfectwedding.nl de website van Astrid tegen. Na het bekijken van haar portfolio heb ik contact gezocht en hebben we per e-mail informatie uitgewisseld. De communicatie verliep prettig en was helder. Astrid heeft in de aanloop naar de afspraak voor het proefkapsel al goed meegedacht over welk kapsel mooi bij mijn jurk zou passen. Tijdens proefafspraak was het kapsel dat zij voorstelde meteen raak. Op de dag zelf was Astrid mooi op tijd en heeft ze mijn haar prachtig verzorgd. Daarnaast was er tijd om het haar van mijn zus te verzorgen en ook dat zag er pico bello uit. Kortom: ik ben erg blij dat ik Astrid als mijn styliste voor de bruiloft heb gevraagd.

Inge

Bruidskapsel

In 3 weken ons huwelijk geregeld en Astrid die alle zeilen bijzette om alles tot in perfectie te verzorgen. Zelfs een proefkapsel en make up kon last minute geregeld worden. Ook heeft Astrid 2 jaar geleden mijn moeder als prachtige bruid laten stralen. Ook nu heeft Astrid ook mijn moeders haar prachtig gestyled. Met alles wordt jou eigen wens zorgvuldig besproken. Dat was heel erg fijn. Bedankt voor de bijdrage aan onze bruiloft. Ik zou Astrid iedereen aanraden!

Michelle

Op je trouwdag wil je een stralende bruid zijn, maar wel jezelf blijven. Daarbij is een passende bruidsmake up en bruidskapsel heel belangrijk, ‘matchend’ met de stijl van je bruidsjapon. Voor de proefsessie laagdrempelig mailcontact met Astrid gehad en ideeën uitgewisseld.
Tijdens de proefsessie heeft Astrid mij van goed advies voorzien. Zij stond open voor eigen inbreng etc. Met de proefsessie was het qua make up en het bruidskapsel in 1 keer raak! Op 23 september 2017 heeft Astrid mijn bruidsstyling gedaan. Ze neemt ruim de tijd om voor het beste resultaat te gaan. Doordat ze prettig in de omgang is zorgt ze er ook voor dat je je bruidszenuwen enigszins kunt bedwingen. Het resultaat was geweldig mooi! Volledig ‘mij’, maar toch ‘op en top bruid’. Ik heb geen enkel moment van de dag druk hoeven maken of mijn make up en kapsel nog goed zat! Ik heb complimenten in overvloed gehad over de bruidsstyling; het was gewoon ‘helemaal af’, en ‘the perfect match’ als bruidspaar. Ook het haar van mijn moeder en zus heeft Astrid tot tevredenheid verzorgd.
Astrid, hartelijk bedankt voor jouw bijdrage aan onze mooiste dag van ons leven!

Debby

Astrid heeft mijn haar en make-up gedaan voor mijn bruiloft (25 aug 2017). Zij zou in het begin alleen mijn haar doen, maar door onverwachte veranderingen kon ik haar toch op het laatste moment nog vragen of ze mijn make-up kon doen. Dit was wat haar betreft geen probleem. Tijdens de proefsessie luisterde ze goed naar mijn wensen en dacht ze mee over mogelijkheden. Astrid heeft een fijne manier van omgang. Ik heb veel complimentjes gekregen van mijn gasten! Super bedankt Astrid!

Karin

Bij de proefsessie werd goed geluisterd naar de wensen die ik had en hebben we gekeken wat uiteindelijk het beste bij mij paste. Op de dag zelf was Astrid op tijd aanwezig en zorgde ervoor dat de zenuwen weer even verdwenen door haar rustige en vriendelijke uitstraling tijdens het verzorgen van het haar en de make-up. Ook mijn moeder en zusje heeft ze opgemaakt en zij zagen er ook prachtig uit. Zelf was ik ook zeer tevreden over mijn haar en make-up en het is ook geweldig blijven zitten op de dag zelf. Ik zal Astrid dan ook zeker aanraden voor een mooie natuurlijke bruidsmake-up en perfect kapsel voor je bruiloft!

Sabine

Mijn trouwdag was mooi en bijzonder, ik kijk de foto’s regelmatig terug en krijg er een grote glimlach van. Met ondermeer Astrid was mijn dag perfect. Ik ken Astrid van werk van vroeger en heb altijd gezegd; Als ik ga trouwen mag jij mijn haar en make up doen! Zo gezegd zo gedaan! Het is de hele dag blijven zitten en het pastte helemaal bij mij! Mooi natuurlijke make up en mijn haar opgestoken!

Dank je wel Astrid voor mijn haar en make up! Ik raad iedereen jou aan!

Stephanie

Astrid heeft bijgedragen aan onze prachtige bruiloft (18 aug 2017). Tijdens de proefsessie hebben we samen bekeken welke make-up en welk kapsel bij mij zou passen. Dit ging in goed overleg en Astrid hield mijn wensen daarbij goed in de gaten. Astrid heeft een rustige benadering waardoor ik me op de ochtend van mijn trouwdag volledig kon ontspannen en kon genieten van de voorbereidingen.

Angela

Astrid is een enorm gezellige en lieve vrouw. Al tijdens de proefsessie hebben we het enorm leuk gehad. Ze hield rekening met mijn wensen qua make-up en haar. Bleef heerlijk rustig in de vroege ochtend, waardoor mijn zenuwen ook bijna niet aanwezig waren. Ook mijn moeder is opgemaakt door Astrid en zag er de hele dag prachtig uit!

Bedankt Astrid, voor je gezelligheid, mijn prachtige kapsel en make-up en de mooie foto die je hebt gemaakt. Ik heb geen seconde getwijfeld aan mijn keuze!

Angela

Op 1 juli 2017 hebben mijn lief en ik onze droombruiloft gehad. Astrid heeft hier prachtig aan bijgedragen door de super mooie kapsels van mijzelf en onze jongste dochter te verzorgen en mijn make-up natuurlijk en perfect te laten uitkomen. Iedere keer als ik de foto’s zie verbaas ik me over hoe mooi we eruit zagen, hoe prachtig mijn haar zat etc. Ik heb Astrid ervaren als rustige dame die weet wat ze doet en waarbij je je direct in goede handen voelt. Ze luistert heel goed naar wat je wensen zijn en weet die dan perfect uit te voeren! Een geweldige ervaring dus en een echte aanrader! Trouwen trouwens ook :-)

Nina

Op 20 juli jl. (2017) ben ik getrouwd en heeft Astrid mijn bruidsstyling verzorgd en het haar van mijn zusjes (bruidsmeisjes) gedaan. Vanaf het begin af aan heb ik leuk en goed contact met Astrid gehad. Ze reageert snel op emails en geeft ook goede tips o.a. hoe je haar moet behandelen de dag voor de styling. Het was een perfecte dag en wat was ik super blij met het eind resultaat! Astrid weet waar ze mee bezig is en voert alles tot in de perfectie uit! Tot in de late uurtjes is zowel mijn haar als make up goed blijven zitten en hebben we onbezorgd kunnen genieten van deze geweldige dag. Ontzettend bedankt Astrid!

Marije

Afgelopen zaterdag (10 sept. 2016) ben ik getrouwd en Astrid heeft mijn haar en make-up verzorgd. De communicatie verliep vanaf het begin al prima, ze reageert enorm snel via e-mail. De proefsessie was erg prettig, van tevoren heb ik een aantal voorbeelden van kapsels gestuurd en ze heeft goed naar mijn wensen geluisterd maar ook goede tips gegeven! Het kapsel wat ze me heeft aangemeten paste enorm goed bij mijn gezicht, jurk en haartype. De make-up was prachtig, niet teveel of te weinig. Ik voelde me een prachtige bruid. Daarnaast is Astrid enorm fijn in de omgang, ondanks dat ik enorm zenuwachtig was, had ik toch een fijne, redelijk ontspannen ochtend hierdoor. Ik kan Astrid aan iedereen aanraden!

Jasmijn