On your weddingday you should like yourself at your most beautiful.

– Bobbi Brown

Succesverhaal van bruid Barbara

16 mei 2014 was onze trouwdag! Voor dat deze prachtige dag begon kwam ik in contact met Astrid voor mijn bruidskapsel en make up. Ik had van Astrid gehoord via een vriendin en na een kijkje genomen te hebben op haar website heb ik haar een mailtje gestuurd. Astrid reageerde vlot, en na wat heen en weer mailen hebben we telefonisch een afspraak gemaakt voor een proefkapsel. In haar mails heeft Astrid antwoord gegeven op mijn vragen en haar werkwijze beschreven. Astrid had gevraagd of ik haar foto’s wilde mailen met kapsels die ik mooi vond. Ook vroeg Astrid of ik foto’s wilde sturen van mezelf met mijn haar los. Op Facebook plaatste ze een aantal proefkapsels die ik erg mooi vond. Hierdoor kreeg ik een goed beeld van de verschillende mooie kapsels die Astrid kan maken.

De proefsessie vond ik ontspannen en gezellig. Astrid luistert goed en stelde me daarmee op mijn gemak. Na het invullen van een lijst met de gegevens die nodig waren voor de bruiloft is Astrid begonnen met opmaken. Tijdens het opmaken maakt Astrid aantekeningen. In de spiegel kan ik meekijken. Astrid denkt met me mee en geeft me ruimte om te wennen aan mijn make up. Als het kapsel is gedaan is het een mooi geheel en ondanks dat ik niet zo vaak veel make up op mijn gezicht heb, voelde de make up heel natuurlijk. Ik vond het jammer om mijn haar weer los te doen en mijn gezicht schoon te maken! 😉 Na de proefsessie stuurt Astrid mij de foto’s van de sessie, in de tijd voor de bruiloft heb ik hier nog vaak naar gekeken.
Vlak voor de bruiloft en ik door de spanning voor de grote dag toch een beetje te twijfelen kon ik dat met Astrid delen en stelde ze me gerust door aan te geven dat zij zelfs op de ochtend van de bruiloft nog kleine dingen kon wijzigen. Maar dat is niet meer aan de orde geweest. Uiteindelijk heb ik wel voor een andere lippenstift gekozen. Beide lipsticks kan ik nu ook nog goed gebruiken.

Ik ben erg tevreden over de werkwijze en houding van Astrid. Voelde mij ontspannen en op mijn gemak. Kapsel en make- up bleven de hele dag goed zitten. Op 16 mei heb ik de hele dag gestraald! We hebben een geweldige dag gehad! Dankjewel Astrid!