On your weddingday you should like yourself at your most beautiful.

– Bobbi Brown

Succesverhaal van bruid Bibiane

Op 5-7-2014 gingen wij trouwen. Ik wilde graag iemand die zowel make-up als haar kon doen. Al snel op internet kwam ik Astrid tegen. De verschillende voorbeelden van make-up en haar sprake me erg aan! Ik heb nog wel even verder geprobeerd te zoeken maar kwam eigenlijk elke keer bij Astrid uit wat het me het meeste aansprak.

De dag van het proefkapsel was eindelijk daar, we hebben al aantal keer contact gehad via de mail. Eenmaal daar was het super relaxed en gezellig. Na een eerste poging wat ik voor ogen had kwam Astrid al snel met een ander idee waar ik meteen enthousiast over was. Ook de make-up was zo uitgekozen.

De dag zelf hadden we afgesproken om iets eerder te beginnen en dit kwam eigenlijk prima uit, ze was er meer dan op tijd en we gingen aan de slag. Het kapsel en make-up zijn mooier gewordend dan ik heb kunnen voorstellen, heb er die dag heel veel complimenten over gehad. Astrid is een hele fijne, gezellige en kundige vrouw die je zeker op zo’n special dag erbij wilt en kunt hebben! Dank je wel voor de geweldige ervaring Astrid.