On your weddingday you should like yourself at your most beautiful.

– Bobbi Brown

Succesverhaal van bruid Marieke

Omdat ik 28 mei ging trouwen, zocht ik iemand in de buurt die mijn haar en make-up voor die dag wilde verzorgen. Via perfect wedding kwam ik bij Astrid tercht. Ik wilde graag één persoon die mijn kapsel en make-up kon verzorgen, die niet ruim €400 vroeg (zoals bij een eerdere offerte) en ook eventueel het haar van mijn zus op wilde steken.

Ik was vanaf het eerste moment al blij dat ik voor Astrid gekozen had. Ze reageerde snel op mijn berichtje via de mail met een antwoord op al mijn vragen. Ook vroeg ze me foto’s op te sturen van mezelf met mijn haren los en plaatjes te zoeken van kapsels die ik mooi vond. Op deze manier kon zij nagaan of de kapsels die ik wilde ook gingen lukken en bij de vorm van mijn gezicht pasten. Het leuke vond ik dat Astrid zelf ook plaatjes ging zoeken in haar archief en voorstellen deed voor een kapsel voordat we de proefsessie hadden. Ze is erg betrokken bij haar bruiden en denkt met je mee.

De proefsessie zelf voelde goed, was ontspannen en erg gezellig. Astrid werkt met professionele make-up en materialen. Ik gebruik zelf weinig make-up en dus heeft Astrid het heel mooi naturel gelaten. Alles wat we samen bespraken voor het kapsel en de kleuren make-up die we mooi vonden schreef ze op. Aan het einde maakte ze foto’s van het resultaat en mailde mij die nog dezelfde dag toe zodat ik thuis nog even op mijn gemak kon kijken en ze kon laten zien aan vrienden en familie. Die waren toen al erg enthousiast!

Voor het trouwen belde Astrid mij nog even om de laatste afspraken nog een keer door te nemen. Op de dag zelf was ze er voor dag en dauw om ook het kapsel van mijn zus te kunnen verzorgen. Zij hoefde vooraf niet langs te komen, maar mocht foto’s opsturen van kapsels die haar wel wat leken samen met wat foto’s van zichzelf. Ondanks dat mijn zus geen proefkapsel had gehad was het eindresultaat prachtig! Astrid had zelfs eraan gedacht om een haarstukje voor haar mee te nemen, zodat het kapsel extra mooi werd.

Mijn bruidsmake-up en kapsel zaten geweldig. We waren op tijd klaar en de sfeer was fijn, gezellig en ontspannen. Ik wilde op het laatste moment toch een vlechtje in plaats van een gedraaide lok, maar dat was geen probleem. Astrid is gebleven totdat ik helemaal was aangekleed zodat ze zonodig nog wat kon bijwerken en ik er tip-top uitzag. Ik kreeg een poederdoos en de lippenstift mee, zodat ik later op de dag mijn make-up nog kon bijwerken als dat nodig was.

De hele dag heeft mijn haar en make-up perfect gezeten. Ik kreeg heel erg veel complimenten dat ik er zo mooi uitzag en mijn haar zo mooi zat. Ook mijn vriend (nu mijn man!) vond het geweldig!

Astrid denkt met je mee, is flexibel, zorgzaam en werkt heel professioneel. Ik voelde me echt prachtig op mijn trouwdag! Ik straalde en dat kwam mede door Astrid.

Lieve Astrid, heel erg bedankt!