On your weddingday you should like yourself at your most beautiful.

– Bobbi Brown

Succesverhaal van bruid Patricia

Ik zocht 1 persoon voor zowel mijn bruidsmake-up als mijn bruidskapsel. Dit viel alles behalve mee omdat ik in mijn omgeving nog niet zoveel mensen ken. Al snel kwam ik via internet bij Astrid terecht. Tijdens mijn proefsessie voelde ik mij meteen erg op mijn gemak bij Astrid. Ze komt heel vriendelijk en rustig over…erg prettig! Ik had van tevoren wat foto’s van bruidskapsels naar haar gestuurd. Hierdoor had zij zelf al bedacht wat voor kapsel ze bij mij wilde proberen.

In eerste instantie had ze mijn haar prachtig opgestoken met mooie krullen…we besloten dit kapsel met mijn bruiloft ook te doen. Maar toen zij daarna het kapsel weer uithaalde vond ik die loshangende krullen toch ook wel heel erg leuk staan. Astrid zag dit aan mij en vroeg: “als ik nou een beetje zo doe, en zo?” Ze maakte mijn haar aan 1 kant losjes vast met een soort vlechtje, maakte nog wat plukjes vast aan de achterkant en liet de rest loshangen. Dit kapsel zag er zo leuk uit dat ik besloot dat ik dit kapsel op mijn bruiloft ook wilde. Astrid moest er wel om lachen. Mijn make-up was al snel goed. Ik draag normaal nooit make-up, alleen als ik een feestje heb of iets dergelijks. Ze heeft het daarom heel neutraal gehouden, met mooie lichte tinten die mij perfect stonden. Wat mij opviel is dat veel gasten op onze bruiloft complimenten gaven over mijn make-up en kapsel.

Over de bruidsstyling van Astrid kan ik dus maar 1 woord zeggen: “SUPER!”Astrid, hartstikke bedankt dat jij mijn bruidsmake-up en -kapsel wilde doen! Ik zag er op deze bijzondere dag door jou prachtig uit. Dank je wel!