Mooi – Op locatie: Workshop Factory

Mooi – Op locatie: Workshop Factory

Wil jij graag weten hoe je make-up op een mooie, natuurlijke manier aanbrengt? Hoe je de sterke en mooie punten van je gezicht het beste kunt accentueren? Of wat het verschil is tussen een dag- en avondmake-up?

De workshop ‘Mooi met Astrid- Van Dag naar Avondmake-up’, bij de Workshop Factory in Woerden, is perfect voor een heerlijke verwenmiddag met je vriendinnen of collega’s, ter gelegenheid van een verjaardag, jubileum of andere feestelijke gelegenheid. Terwijl je geniet van heerlijke, zoete lekkernijen en een drankje, leer ik je graag de verschillende technieken voor het aanbrengen van make-up.

De Workshop Factory in Woerden, gelegen in het groene hart, is een inspirerende ruimte voor diverse creatieve, ontspannende en culinaire workshops.

Je kunt zelf een groepje van 6-8 personen samenstellen en vervolgens contact met mij opnemen voor het vastleggen van een dag en tijdstip.

Locatie Workshop Factory
Kosten € 45,- p.p.
Duur   2,5 – 3 uur

Ik werk met professionele producten van Karaja en Make-up Studio.

 

Facebook1

Neem contact op

Wil je weten wat er mogelijk is? Of ik nog vrij ben op een bepaalde datum? Neem contact met mij op. Ik reageer binnen 24 uur. Natuurlijk kun je ook telefonisch contact met mij opnemen. Ben ik op dat moment even niet bereikbaar, spreek dan mijn voicemail in en dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug.

Neem contact op

loremipsum

Reacties zijn niet toegestaan.